Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Covid-19-dispensatiebrieven dc's vervallen 16 februari

Covid-19-dispensatiebrieven dc's vervallen 16 februari

12/02/2021 22:33 - Van onze redactie

Covid-19-dispensatiebrieven dc's vervallen 16 februari

 

PARAMARIBO - Alle dispensatiebrieven die door districtscommissarissen zijn verstrekt vervallen op 16 februari. Dat maakt de voorlichtingsafdeling van het Korps Politie Suriname (KPS) vrijdag bekend. Benadrukt wordt dat de controle van personen gedurende lockdownuren vanuit het digitale bestand zal geschieden.

Vanaf maandag zal een groep speciaal aangewezen politieofficieren zich buigen over telefonische spoedaanvragen voor dispensatie (8151555 en 8413535). Het Covid-19-coördinatieteam van het korps onderstreept dat onder spoedaanvragen worden gerekend situaties of omstandigheden die niet te voorzien waren. "In dit geval zal het karakter hiervan urgent moeten zijn, waarbij uitstel niet te rechtvaardigen is als het economische dan wel medische schade kan veroorzaken", aldus het team.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina