Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • OWC: 15 februari uitsluitend voor leerkrachten

OWC: 15 februari uitsluitend voor leerkrachten

11/02/2021 12:37 - Van onze redactie

OWC: 15 februari uitsluitend voor leerkrachten

 

PARAMARIBO - Het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur (OWC) heeft donderdag bekendgemaakt dat de leerlingen van de lagere scholen pas op 16 februari naar school moeten. Woensdag had minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid aangegeven dat het fysiek onderwijs maandag wordt opgestart. Echter, directeur Yuro Dipotaroeno heeft laten weten dat maandag uitsluitend de leerkrachten zich moeten aanmelden "om de lessen van de leerlingen voor te bereiden".

Op 16 en 17 februari moeten alleen de leerlingen van leerjaren 1 tot en met 5 (kleuters en klas 1 tot en met 3) naar school. 18 en 19 februari is er fysiek onderwijs voor de kinderen van de leerjaren 6 tot en met 8 (klas 4 tot en met 6). De leerlingen zullen wederom in kleine groepen van maximaal twaalf kinderen les krijgen. Volgens de bekendmaking zullen nadere instructies door de school worden gegeven.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina