Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Oliemaatschappij Rubis doneert tablets

Oliemaatschappij Rubis doneert tablets voor afstandsonderwijs

08/02/2021 13:31 - Van onze redactie

Euan Irving van Rubis (l) overhandigt een tablet aan waarnemend directeur Yuro Dipotaroeno (r).

Euan Irving van Rubis (l) overhandigt een tablet aan waarnemend directeur Yuro Dipotaroeno (r). Foto: CDS  

PARAMARIBO - Yuro Dipotaroeno, waarnemend directeur Algemeen Vormend Onderwijs op het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur (OWC), hoopt dat particuliere bedrijven het voorbeeld van Rubis zullen opvolgen. De Franse oliemaatschappij heeft het ministerie 24 tablets, inclusief hoezen, geschonken als bijdrage voor het afstandsonderwijs.

Dipotaroeno toonde zich ingenomen met de donatie. "Hiermee kunnen we de onderwijsvernieuwingen op efficiënte wijze laten geschieden", reageerde hij. De directeur beloofde de tablets goed te zullen inzetten. Niet zo lang terug heeft first lady Mellisa Santokhi-Seenacherry OWB blij gemaakt met tablets.

Salesmanager Euan Irving zei dat Rubis inspeelde op de situatie na te hebben gelezen over de onderwijsachterstand in het binnenland, die groter is geworden door Covid-19. Eerder heeft Rubis spullen geschonken aan het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg en het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina