Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Tassen met yammi aangetroffen bij Jules Sedney Nieuwe Haven

Tassen met yammi aangetroffen bij Jules Sedney Nieuwe Haven

27/01/2021 12:31 - Van onze redactie

Een deel van de in beslag genomen yammi.

Een deel van de in beslag genomen yammi. Foto: Anthony Janki  

PARAMARIBO - Dinsdagochtend heeft het gemengd team Post Control Unit vier tassen met yammi onderschept op de Jules Sedney Nieuwe Haven. De drugs met een gewicht van meer dan 160 kilogram werd in de cabine van een vrachtwagen aangetroffen en in beslag genomen.

Het vrachtvoertuig zou het complex verlaten toen de 35-jarige bestuurder C.Z. tijdens een controle door de mand viel. De politie werd ingeschakeld, waarna de zaak aan de Narcoticabrigade werd overgedragen.

C.Z. werd terstond aangehouden en aan de hand van zijn verklaring werden E.D. (30), V.N.(43) en J.D. (28), die bij een terminal service werkzaam zijn, aangehouden. Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn de vier verdachten in verzekering gesteld. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina