Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Tweede verdachte aangehouden in inbraak commissariaat

Tweede verdachte aangehouden in inbraak commissariaat

25/01/2021 20:02 - Van onze redactie

Tweede verdachte aangehouden in inbraak commissariaat

 

PARAMARIBO - In de inbraakzaak op het commissariaat aan de Van Sommelsdijckstraat is er maandagochtend een tweede verdachte aangehouden. Het gaat om de 27-jarige medewerker L.T. De verdachte is na verhoor in verzekering gesteld.

Op 13 januari werd de inbraak ontdekt. Uit de kluis was zeker SRD 500.000 gestolen. Na uitgewerkte informatie werd S.Z. (26) als eerste verdachte in beeld gebracht, vervolgens aangehouden in district Para en na voorgeleiding in verzekering gesteld. Maandagochtend werd L.T., die werkzaam is op het commissariaat, aangehouden en overgebracht naar het bureau.

Het buitgemaakte geld was bestemd om mensen die hebben gewerkt tijdens de verkiezingen van 25 mei vorig jaar uit te betalen. Door de diefstal trad er weer enige vertraging op. De kwestie werd in De Nationale Assemblee aangekaart door NDP-fractieleider Rabin Parmessar. Minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning verzekerde toen dat de mensen zullen worden uitbetaald wat intussen is gebeurd.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina