Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • AZP-medewerkers OK en Urologie besmet

AZP-medewerkers OK en Urologie besmet

25/01/2021 22:04 - Van onze redactie

AZP-medewerkers OK en Urologie besmet

 

PARAMARIBO - In een persbericht van amper vijf regels heeft de directie van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo maandagavond bevestigd dat "enkele medewerkers van de operatiekamer (OK) en de polikliniek Urologie besmet zijn met Covid-19". Om die reden zijn uit voorzorg alle reguliere operaties tot nader order uitgesteld.

In het persbericht over de aanpassing van de dienstregeling wordt aangegeven dat alleen spoed- en noodzakelijke operaties zullen plaatsvinden. Op de polikliniek Urologie heeft de spoed en de noodzakelijke dienstverlening ook normaal voortgang. De polikliniek is telefonisch bereikbaar op 8629846.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen