Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Lijk vermist meisje gevonden in savannegebied

Lijk vermist meisje gevonden in savannegebied

18/01/2021 17:50 - Van onze redactie

Lijk vermist meisje gevonden in savannegebied

 

PARAMARIBO - Nadat eerder op de dag het ontzielde lichaam van de militair D.M. in de omgeving van Powaka werd aangetroffen, hebben opsporingsdiensten ook de stoffelijke resten van zijn dochter Cherylee Manhoef enige tijd daarna in het savannegebied gevonden. Naaste familieleden van beide personen zijn inmiddels op de hoogte gesteld door de autoriteiten.

De man en het achtjarige meisje verdwenen vorige week maandag van de radar nadat hij haar niet teruggebracht had naar haar moeder. Familie vreesde het ergste en deed via de media een oproep aan de man om het kind ongedeerd terug te brengen. Ook was aangifte gedaan bij de Militaire Politie en bij afdeling Jeugdzaken van het Korps Politie Suriname.

Naar de Ware Tijd verneemt zag iemand die in de omgeving woont maandag (vandaag) een concentratie aasgieren en ging poolshoogte nemen. Daar werd in een auto het lijk van een manspersoon aangetroffen en werd de politie ingeschakeld. Het lijk verkeerde in vergevorderde staat van ontbinding. In de nabijheid werd een fles waarin een verdelgingsmiddel zat gevonden.

Al gauw bleek dat het om de stoffelijke resten van D.M. ging. Van het kind ontbrak echer elk spoor en werd een zoekactie op touw gezet nadat het gebied door de politie was afgezet. Niet lang terug werden de stoffelijke resten van het kind en een kledingstuk gevonden. Het vermoeden bestaat dat dat D.M. de hand aan zichzelf heeft geslagen. Of hij ook zijn dochter om het leven heeft gebracht zal het verder onderzoek moeten uitwijzen.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina