Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Deekman politiewoordvoerder af

Deekman politiewoordvoerder af

18/01/2021 19:26 - Van onze redactie

Hoofdinspecteur Rachel Deekman krijgt een andere functie binnen het korps.

Hoofdinspecteur Rachel Deekman krijgt een andere functie binnen het korps.  

PARAMARIBO - Na amper 2,5 maand is Rachel Deekman geen woordvoerder meer van het Korps Politie Suriname (KPS). Op 2 november 2020 had ze de verantwoordelijkheid over de afdeling Public Relations van het KPS overgenomen van Humphrey Naarden. Het is nog niet bekend wie op haar plaats komt.

Deekman heeft de media maandagavond in kennisgesteld van de mutatie die dag naar een andere afdeling, die in het kader moet worden geplaatst van "doorgroei". Naar verluidt zit ze vanaf nu op de afdeling Internationale Betrekkingen.

Deekman was op 30 december vorig jaar één van de dertien officieren die werd bevorderd tot hoofdinspecteur van politie. "Dankbaar kijk ik terug op een korte en prettige samenwerking", laat ze weten. Deekman zal voorlopig wel nog namens het KPS het woord voeren als het gaat om Covid-19.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina