Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • 139ste coronadode in Suriname

139ste coronadode in Suriname

13/01/2021 20:25 - Van onze redactie

139ste coronadode in Suriname

 

PARAMARIBO - Het Covid-19-dodental van Suriname staat op 139. Uit de update van het dashboard op de officiële Covid-19-website van het land blijkt dat er in de afgelopen 24 uur een burger is overleden aan het coronavirus. Voor januari al de zeventiende dode.

Het aantal active cases staat op 651. In de afgelopen 24 uur zijn er 355 personen getest van wie 69 besmet bleken met Covid-19. De overige 286 burgers waren negatief. Vanaf 5 januari wordt niet meer vermeld uit welke districten de besmette personen komen. Een verklaring daarvoor is uitgebleven.

In gesprek met de Ware Tijd had minister Amar Ramadhin aangegeven dat personen die worden getest informatie achterhouden. Het bleef daardoor volgens hem "een puzzel" voor de autoriteiten om concreet te kunnen stellen waar de besmettingen vandaan komen en of ze met elkaar verband houden.

Suriname staat totaal op 7.247 besmettingen. Daartegenover staan 6.477 genezingen, inclusief 74 burgers in het voorbije etmaal. In de ziekenhuizen liggen 87 burgers en op de intensive care unit dertien man. Verder zijn er 325 positieven in isolatie en 839 niet positieven in quarantaine.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina