Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • 428 lockdownovertreders in weekend

428 lockdownovertreders in weekend

11/01/2021 15:56 - Van onze redactie

428 lockdownovertreders in weekend

 

PARAMARIBO - Drieëntachtig vrouwen en 345 mannen zijn in het weekend (vrijdag tot en met zaterdag) in Paramaribo door de politie staande gehouden omdat ze de lockdown (19:00-05:00 uur) hebben overtreden. Wetsdienaren schreven 174 boetes uit, terwijl burgers die "vreselijk tekeergingen" werden overgebracht naar het politiebureau aan de Keizerstraat. De rest moest zoals gebruikelijk naar de Politieacademie.

Volgens de politie bevonden de lockdownovertreders zich onder meer zonder enige reden op de openbare weg. Enkelen werden aangetroffen in dans- en nightclubs, die niet open mogen zijn. Weer anderen waren op feesten of rouwvisite. Geen van hen heeft de Covid-19-maatregelen in acht genomen. De politie werd ondersteund door het Nationaal Leger en de Beveiligings- en Bijstandsdienst Suriname (BBS).

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina