Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Volksgezondheid heeft weer directeur

Volksgezondheid heeft weer directeur

10/01/2021 18:44 - Van onze redactie

Volksgezondheid heeft weer directeur

 

PARAMARIBO - Na zes maanden heeft het ministerie van Volksgezondheid weer een directeur. Zondagavond tijdens de tussentijdse Covid-19-persconferentie werd Rakesh Gajadhar Sukul, arts van beroep, geïntroduceerd door minister Amar Ramadhin.

De bewindsman zei er zeker van te zijn dat met deze aanwinst de zorg nog verder gestructureerd en het beleid verder kan worden uitgestippeld. Gajadhar Sukul neemt de plek in van Cleopatra Jessurun, die vanaf januari 2019 de functie had bekleed. Ze stapte kort na het aantreden van Ramadhin op omdat ze ontevreden zou zijn over zijn aanpak.

Gajadhar Sukul heeft gewerkt bij de Medische Zending en was ook arts van Rosebel Gold Mines. "Ik heb ervoor gekozen om nu wat dichter bij het beleid te zijn en de gezondheidszorg te versterken", zei hij tijdens de persconferentie in de Congreshal.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina