Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Winst voor SFA in ingelaste partij

Winst voor SFA in ingelaste partij

09/01/2021 02:02 - Terence Oosterwolde

Gavin Kensmil (14) was vrijdagavond tegen MSU goed voor zeventien punten.

Gavin Kensmil (14) was vrijdagavond tegen MSU goed voor zeventien punten. Foto: SFA Athletics  

PARAMARIBO - De Stephen F. Austin State University heeft de vrijdagavond ingelaste ontmoeting tegen Midwestern State University in het eigen William R. Johnson Coliseum met 87-71 gewonnen. De Surinaamse basketballer Gavin Kensmil was goed voor zeventien punten.

Kensmil speelde dertig minuten. Hij scoorde vier van de tien schoten en benutte negen van de dertien vrije worpen. De forward had verder vijf rebounds, één assist en één steal, maakte drie fouten en beging één turnover. Teamgenoot Cameron Johnson eindigde met een career-high 36 punten door elf van de dertien veldbaskets en twee van de drie three-pointers te scoren en acht van de elf vrije worpen te benutten. Hij werd Player of the Game.

SFA, dat vijf van de zeven ontmoetingen dit seizoen heeft gewonnen, speelt woensdag opnieuw in het WRJ Coliseum tegen de University of Central Arkansas. Deze partij wordt de tweede uit de Southland Conference. Een week geleden werd het eerste conferenceduel met 78-67 gewonnen van de University of New Orleans. Kensmil had met vijftien punten en een game-high acht rebounds ook toen een dikke vinger in de pap.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina