Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Dode en gewonden bij schietincident Johannes Michelweg

Dode en gewonden bij schietincident Johannes Michelweg

08/01/2021 22:11 - Van onze redactie

Dode en gewonden bij schietincident Johannes Michelweg

Ambulancepersoneel begeeft zich naar de auto, waarin het slachtoffer zit. Foto: Anthony Janki  

PARAMARIBO - Bij een schietincident vrijdagochtend aan de Johannes Michelweg zijn Mireille M. (23) en haar broer gewond geraakt. Rudi Tower (34), die een schotwond in het hoofd had, kwam een uur later in het ziekenhuis te overlijden.

Tower en de vrouw hadden een relatie die door Mireille M. was beëindigd. Vrijdagochtend was de man samen met zijn moeder naar het huis van zijn ex gegaan om zaken te bespreken, echter niet met het gewenste resultaat. Tower vroeg vervolgens aan zijn ex om de baby vast te houden, trok een revolver en loste twee schoten in de richting van Mireille M. De vrouw werd in haar buikstreek geraakt.

Haar broer schoot haar te hulp en raakte in een worsteling met de schutter. Hij liep daarbij verwondingen op. Tower nam vervolgens plaats in zijn voertuig en schoot zichzelf door het hoofd. De politie, die werd gealarmeerd, schakelde twee ambulances in om de gewonden af te voeren naar het ziekenhuis. Tower overleed een uur daarna. De toestand van Mireille M. was stabiel. Het vuistvuurwapen is in beslag genomen. De zaak is overgedragen aan Kapitale Delicten.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina