Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Twitter blokkeert account Donald Trump

Twitter blokkeert account Donald Trump

06/01/2021 21:28

Twitter blokkeert account Donald Trump

 

PARAMARIBO - Donald Trump kan twaalf uren lang geen tweets versturen. CNN heeft niet zo lang terug bekendgemaakt dat het account van de Amerikaanse president is geblokkeerd door Twitter.

Eerder op de dag werd bij tweets van Trump aangegeven dat zijn beweringen over verkiezingsfraude worden betwist. Voorts werd door Twitter voorkomen dat het bericht kon worden gedeeld of 'ge-liked' of dat erop kon worden gereageerd "vanwege het risico van geweld".

Nadat zijn account werd geblokkeerd, waarschuwde Twitter dat hij van het socialemediakanaal kan worden verbannen. Ook dochter Ivanka Trump was eerder actief op Twitter. Ze noemde de mensen die het Capitool hebben bestormd "nationalisten". Later verwijderde ze de tweet, maar die was al vastgelegd.

Share on Facebook    Gerelateerde artikelen