Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Vijftig nieuwe coronabesmettingen

Vijftig nieuwe coronabesmettingen

03/01/2021 20:30 - Van onze redactie

Vijftig nieuwe coronabesmettingen

 

PARAMARIBO - Vijftig van de 150 mensen van wie een swab is afgenomen in de afgelopen 24 uur bleken besmet met Covid-19. De overige honderd burgers testten negatief. Suriname staat op 6.393 positieve gevallen, inclusief 407 active cases.

De vijftig nieuwe besmettingen werden gemeld in hoofdstad Paramaribo (15), Wanica (13), Commewijne (3), Nickerie (3), Para (1), Saramacca (1). De resterende veertien cases zijn ondergebracht onder 'overige'.

Het dodental (123) bleef ongewijzigd. Er zijn zondag nog 77 personen in ziekenhuizen en zeven op de intensivecareafdelingen. Aan de andere kant zijn er 42 mensen genezen verklaard in de afgelopen 24 uur, wat dat totaal op 5.883 bracht.

Verder zijn er 167 positieven in de isolatieunits van het Regionaal Ziekenhuis Wanica. Sinds 21 december staat het aantal niet positieven in quarantaine op 839. De regering heeft zaterdagmiddag maatregelen afgekondigd die tot en met 16 januari gelden. Gros van de regels bleef onveranderd.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina