Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Benjamin Fayah sloot muzikaal jaar liefdevol af

Benjamin Fayah sloot muzikaal jaar liefdevol af

03/01/2021 06:00 - Shanavon Arsomedjo

Benjamin Fayah sloot muzikaal jaar liefdevol af

Foto: FB Benjamin Fayah  

PARAMARIBO - Benjamin Fayah gelooft er heilig in dat de Covid-19-pandemie ook ervoor heeft gezorgd relaties te verbeteren, in plaats van die alleen te verpesten. Om te laten zien trots te zijn op degenen die hun relaties hebben weten te versterken, heeft de reggaeartiest het nummer ‘Superman’ gemaakt. “Het kan zijn dat corona bepaalde zaken, waaronder relaties, wil verpesten, toch staan bepaalde mensen sterk in hun relatie”, legt de zanger uit. Hij bracht ‘Superman’ vorige week uit met een bijpassende simpele, maar heel begrijpelijke videoclip.

Met de gedachte 'Love conquers all' koos Benjamin Fayah ervoor een liefdesnummer speciaal voor zijn fans te maken in deze uitdagende tijd, waarbij iedereen zich steeds aan de situatie moet aanpassen. Omdat met liefde alles kan, laat hij zien dat ook in deze situatie liefde de overhand kan nemen en zaken kan verzachten of beter kan maken. "Omdat we elkaar in deze periode meer dan ooit nodig hebben, is het beste gevoel weer verliefd te worden op jouw partner of weer het gevoel van liefde bij elkaar op te wekken."

De zanger is van mening dat zaken positief moeten worden bekeken. Steeds vaker samen thuis zijn en elkaar meer te zien dan normaal kan maken dat mensen dichter naar elkaar groeien. Voor hem was er geen mooiere manier om 2020 met dit liefdesnummer af te sluiten. Vooral ook omdat hij gelooft dat liefde alles overwint. Ook hij heeft een jaar gehad met ups en downs, maar ondanks alles was het voor hem heel leerrijk.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina