Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • 66-jarige man eerste verkeersdode 2021

66-jarige man eerste verkeersdode 2021

03/01/2021 13:13 - Van onze redactie

De terreinauto van Poran Ajodhia wordt uit de Boomskreek gehaald door een sleepwagen.

De terreinauto van Poran Ajodhia wordt uit de Boomskreek gehaald door een sleepwagen. Foto: Anthony Janki  

PARAMARIBO - Poran Ajodhia is zaterdagmiddag overleden nadat hij met zijn voertuig in de Boomskreek belandde. Er is sprake van een eenzijdig verkeersongeval. Het slachtoffer was 66 jaar.

Volgens een ooggetuige, die in zijn voertuig zat op de kruising van de Charlesburgweg en Ringweg Noord, had de bestuurder veel moeite bij het beschrijven van een rechtse bocht toen hij vanuit de Ringweg Noord de Nieuwe Charlesburgweg wilde inslaan. Met zijn Toyota Prado kwam de man langs de kreek. Hij probeerde nog te corrigeren, maar het voertuig kantelde en belandde in de Boomskreek.

De ooggetuige parkeerde zijn voertuig en sprong de kreek in om Ajodhia uit het voertuig te halen. Het lukte hem met de hulp van omstanders het slachtoffer op de berm te krijgen. Toen de ambulance arriveerde bleek de bestuurder al te zijn overleden. Het ontzielde lichaam is voor obductie in beslag genomen. Het voertuig zal worden herkeurd. De politie van Geyersvlijt heeft de zaak in onderzoek.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina