Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • 24-jarige pick-upbestuurder overleden

24-jarige pick-upbestuurder overleden

01/01/2021 23:46 - Van onze redactie

24-jarige pick-upbestuurder overleden

Foto: Anthony Janki  

WANICA - De 24-jarige pick-upbestuurder Bhodjpalsing Sheombarsing heeft op ouderjaarsavond een botsing met een stilstaand voertuig niet overleefd. Het fatale ongeluk deed zich voor aan de Esperanceweg. Beide voertuigen zijn aanzienlijk beschadigd.

Bhodjpalsing Sheombarsing reed over de Esperanceweg in de richting van de Welgedacht C-weg. Hij kwam door tot nog toe onbekende redenen op de rechterberm van de weg terecht en ramde het voertuig dat langs de weg stond geparkeerd. De pick-up sloeg over de kop.

De bestuurder werd door buurtbewoners uit zijn voertuig gehaald. Toen de ambulance arriveerde bleek de man al te zijn overleden. Het ontzielde lichaam is voor obductie in beslag genomen. Beide voertuigen zullen worden herkeurd. De politie van Santo Boma is belast met het onderzoek.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina