Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Spullen verdwenen uit auto lockdownovertreder

Spullen verdwenen uit auto lockdownovertreder

26/12/2020 18:42 - Van onze redactie

Spullen verdwenen uit auto lockdownovertreder

 

PARAMARIBO - J.S., die de lockdown heeft overtreden en naar de Politieacademie werd overgebracht, kwam er de volgende dag achter dat er geld, een gouden hanger en een gouden ring uit haar auto zijn verdwenen. De politie van Uitvlugt heeft de zestienjarige R.B. aangehouden op verdenking van diefstal.

De jeugdige verdachte gaf bij zijn voorgeleiding aan dat hij vanop een afstand zag dat J.S. door de politie werd staande gehouden en vervolgens meegenomen. De vrouw die vermoedelijk yami bij zich had, gooide de drugs bij het zien van de wetsdienaren onder haar auto.

Nadat ze als lockdownovertreder werd afgevoerd, zegt R.B. naar de wagen te zijn gegaan, waar hij - volgens zijn verklaring - alleen de yami van onder de auto heeft genomen. Hij ontkent andere strafbare handelingen te hebben verricht. De gestolen spullen zijn nog niet terecht.

De tiener, die vaker in aanraking is gekomen met de politie, is in verzekering gesteld. Vanwege zijn jeugdige leeftijd is hij ondergebracht in het jeugdcellenhuis Opa Doelie. De 31-jarige J.S. verklaarde bij de politie dat de ruit van haar portier niet helemaal dicht gaat en volgens haar was R.B. daarvan op de hoogte. De wagen stond langs de Kasabaholoweg.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina