Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Badr Hari verliest door tko bij rentree

Badr Hari verliest door tko bij rentree

19/12/2020 19:54 - Van onze redactie

Badr Hari verliest door tko bij rentree

 

PARAMARIBO - Badr Hari had voorspeld dat hij de Roemeen Benjamin Adegbuyi knock-out zou slaan. Maar in de ring waren de rollen zaterdagavond omgekeer en was het Hari die bij zijn rentree door knock-out verloor tijdens Glory 76. Het gevecht in Rotterdam, Nederland kwam daardoor bij 00:50 in de derde ronde tot een vroegtijdig eind.

Hari, 36, en de 35-jarige Adegbuyi, respectievelijk 3 en 2 op de ranking, waren het main event van het eerste Glory-evenement sinds de coronastop. In een zwaargewichtgevecht zonder publiek oogde Hari wankel maar krachtig in de eerste ronde en kreeg hij van twee van de drie juryleden de winst. Hij leek een goede basis te leggen voor de eindzege met een knock-down van Adegbuyi in de tweede ronde. Echter, de Roemeen veerde sterk terug, sloeg Hari in de derde ronde tot bloedens toe en won op technische knock-out.

Voor Hari, die voor het eerst in een jaar weer in de ring stond, geen goed resultaat. Vorig jaar liep hij een beenblessure op in het titelgevecht tegen Rico Verhoeven, die de Glory-ranglijst aanvoert. Hij aast nog steeds op de belt, die Verhoeven al negen keer succesvol heeft verdedigd en wilde onder meer het gevecht tegen Adegbuyi gebruiken als opmaat. Zijn verlies doet hem dus geen goed in zijn streven de kampioensbelt van Verhoeven over te nemen.

Cédric Doumbé bleef in Rotterdam wereldkampioen in het weltergewicht met een knock-out in de derde ronde tegen Karim Ghajji. Aanvankelijk zou hij uitkomen tegen Murthel Groenhart, maar die raakte in de voorbereiding geblesseerd. De 25-jarige Levi Rigters schreef bij zijn Glory-debuut een viermanstoernooi in het zwaargewicht op zijn naam. In de halve finale versloeg hij Marciano Bhugwandass die onder de Surinaamse vlag vocht.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina