Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Zware aanrijding op de 'Highway'

Zware aanrijding op de 'Highway'

06/12/2020 16:49 - Jason Pinas

Het beeld na de zware aanrijding op de highway.

Het beeld na de zware aanrijding op de highway. Foto: Jason Pinas  

PARA - Nabij de Bouterse Highway in district Para heeft zich zondagmiddag een zware aanrijding voorgedaan. Twee auto’s - een Noah-busje en een Ford Raptor-pick-up - kwamen met elkaar in botsing. Vermoedelijk kwam het busje van Nieuw Lombé.

Er zaten ook kinderen in het voertuig. Er zijn ten minste vijf mensen zwaargewond en vermoedelijk zijn er meerdere doden gevallen. Er zitten op dit moment nog mensen vast in het Noah-busje, dat ondertussen vlam heeft gevat.

Dc Walter Bonjaski zorgde voor een brandblusapparaat en brandweerman Enver Panka, die toevallig langsreed, verleende meteen assistentie. Echter, tot nu toe is het nog niet gelukt het vuur te doven. De politie en ambulance zijn op de hoogte gebracht, maar nog niet ter plekke gearriveerd.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina