Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Twee positieve coronatests in 24 uur

Twee positieve coronatests in 24 uur

03/12/2020 20:36 - Van onze redactie

Twee positieve coronatests in 24 uur

Foto: Getty Images  

PARAMARIBO - Opnieuw zijn de Covid-19-besmettingen die in de afgelopen 24 uur zijn gemeld in hoofdstad Paramaribo geregistreerd. Het gaat om twee personen op een totaal van 121 geteste burgers. Van 119 was het resultaat negatief.

Met de twee besmettingen komt Suriname op een totaal van 5.322, waarvan vijftien worden gerekend tot active cases. Het dodental bleef op 117, er zijn zes personen in ziekenhuizen, twee op de intensivecareafdeling, zeven postieven in isolatie en 1.432 niet positieven in quarantaine. In de afgelopen 24 uur zijn drie burgers genezen verklaard, waardoor dat totaal op 5.203 staat.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina