Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Robinhood-trainer Gödeken blijft 'thuis'

Robinhood-trainer Gödeken blijft 'thuis'

03/12/2020 19:52 - Stan Herewood

Coach Roberto Godeken (l) en voorzitter Ramon Abrahams met de Caribbean Club Shield die Robinhood in 2019 won.

Coach Roberto Godeken (l) en voorzitter Ramon Abrahams met de Caribbean Club Shield die Robinhood in 2019 won. Foto: dWT Archief  

PARAMARIBO - Hoewel hij onder de indruk is van de presentatie van en professionele uitgangspunten bij Transvaal, blijft Roberto Gödeken Robinhood trouw. “Ik erken dat het een goed gesprek was, maar tot zaken doen is het niet gekomen, omdat ik Robinhood niet in de steek wil laten en nog wil nagenieten van de nationale en internationale successen die ik met de club heb beleefd”, aldus Gödeken tegenover de Ware Tijd.

Volgens hem was Robinhood op de hoogte van de uitnodiging van Transvaal en is hem geen strobreed in de weg gelegd. Gödeken zegt dat hij door Anand Pherai en Dilip Sardjoe van Transvaal was uitgenodigd voor een "oriënterend gesprek". "Uitgebreid en duidelijk hebben zij een presentatie voor me gehouden over de doelstellingen van de club. Ik moet zeggen dat ik onder de indruk was."

Het informeel gesprek met Transvaal noemt hij "leerrijk". "Maar mijn besluit is bij Robinhood te blijven. De sfeer bij de club is zo goed dat er zeker nog leuke momenten komen. Deze zijn de belangrijkste redenen waarom ik niet kan toetreden tot Transvaal. De beloning is zeer aantrekkelijk, maar dat staat voor mij niet centraal. Ik denk misschien nog amateuristisch, maar zo is het en niet anders." Echter, hij sluit niet uit dat hij zakelijker gaat kijken naar dit soort aspecten als de hele voetballerij volledig betaald wordt.

Gödeken denkt dat voetbalminnend Suriname veel van de opzet van Transvaal kan leren. "Ik was ingenomen met de aangename wijze waarop de clubleiding mij heeft ontvangen en in hun keuken heeft laten kijken. Op de vraag of ik ooit bereid ben aan te haken bij de club heb ik niet afwijzend gereageerd. Voetbal is mijn passie." De trainer pakt binnenkort de voorbereiding op met de roodgroenen.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina