Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Twee nieuwe Covid-19-besmettingen

Twee nieuwe Covid-19-besmettingen

02/12/2020 20:11 - Van onze redactie

Twee nieuwe Covid-19-besmettingen

 

PARAMARIBO - Twee personen - één in Paramaribo en één in district Para - zijn positief getest op het coronavirus in de afgelopen 24 uur. Negentig andere burgers bleken niet besmet te zijn. Suriname telt per woensdagavond zeventien active cases op een totaal van 5.321.

In het afgelopen etmaal werden zes personen genezen verklaard, waardoor dat totaal nu op 5.200 staat. Het dodental (117), personen in ziekenhuizen (8) en op de intensivecareafdeling (1) bleven stationair. Verder zijn er acht positieven in isolatie, terwijl het aantal niet positieven in quarantaine tussen dinsdagavond en woensdagavond steeg van 1.214 naar 1.550.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina