Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Houthakker overleden

Houthakker overleden

02/12/2020 21:01 - Van onze redactie

Houthakker overleden

 

PARAMARIBO - Yang Jia Quan is door een omvallende boom op het hoofd geraakt en overleden. Het fatale incident deed zich dinsdagmiddag voor op een houtconcessie te Pikin Saramacca ter hoogte van Villa Brasil in district Brokopondo.

De 62-jarige man was met twee medewerkers bezig boomstammen te slepen toen de machine tegen een oude boom aankwam. De boom viel om en kwam terecht op het hoofd van de werkgever.

Het slachtoffer werd nog door zijn medewerkers afgevoerd naar de dichtstbijzijnde arts, maar voordat ze arriveerden overleed Jia Quan aan de opgelopen letsels. Het ontzielde lichaam is door de politie van Brownsweg in beslag genomen voor obductie.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen