Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Cubaan verwondt vijftal na partnerruzie

Cubaan verwondt vijftal na partnerruzie

02/12/2020 16:18 - Van onze redactie

Cubaan verwondt vijftal na partnerruzie

 

PARAMARIBO - De 33-jarige Cubaan A.D. is in verzekering gesteld door de politie nadat hij vijf personen met een scherp voorwerp heeft verwond. Het incident deed zich zondag in de late avond voor aan de Bagabagastraat. De vrienden hadden ruzie gekregen over hun partners.

Eén van de slachtoffers, de 34-jarige E.G., is ter verpleging opgenomen in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. De vier anderen mochten na behandeling op de Spoedeisende Hulp naar huis.

A.D. werd zo boos tijdens de ruzie dat hij zich bewapende met een scherp voorwerp en zijn 'tegenstander' steekverwondingen toebracht. De andere vier personen die zich bemoeiden met de zaak raakten ook gewond. De dader werd ter plaatse aangehouden en het wapen in beslag genomen.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina