Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Gekneveld lijk in olievat aangetroffen

Gekneveld lijk in olievat aangetroffen

28/11/2020 13:07 - Van onze redactie

Het ontzielde lichaam wordt gebracht naar de lijkenwagen.

Het ontzielde lichaam wordt gebracht naar de lijkenwagen. Foto: dWT  

DOMBURG - Een levenloos lichaam van een man is zaterdag in een olievat aangetroffen op de Surinamerivier. De man was gekneveld en had een zak over zijn hoofd. Op het vat waren er twee hangsloten geplaatst.

De gruwelijke ontdekking werd gedaan door twee mannen die zaterdag van Laarwijk op weg waren naar Domburg. Ter hoogte van Domburg, niet ver van de waterkant, zagen ze het vat in de Surinamerivier dobberen. Ze roken onraad toen ze de voeten zagen uitsteken en schakelden de politie in.

De identiteit van het slachtoffer is niet bekend. Wel is de man licht van kleur. Volgens de eerste bevindingen is de persoon één tot twee dagen dood. Kapitale Delicten en Forensische Opsporing waren ter plekke voor onderzoek. Het lijk en het olievat zijn in beslaggenomen.

Share on Facebook    Gerelateerde artikelen