Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Vijf nieuwe Covid-19-besmettingen

Vijf nieuwe Covid-19-besmettingen

25/11/2020 20:24 - Van onze redactie

Vijf nieuwe Covid-19-besmettingen

 

PARAMARIBO - Na vijf nieuwe Covid-19-besmettingen in 24 uur, telt Suriname woensdagavond negentien active cases op een totaal van 5.305. De positieve gevallen werden gemeld in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1). Zeventig van de 75 burgers testten negatief.

Er liggen acht personen met het coronavirus in het ziekenhuis. Drie besmette patiënten liggen op de intensivecareafdeling. In de afgelopen 24 uur zijn er zes personen genezen verklaard, wat dat totaal bracht op 5.184.

Het dodental (117) bleef ongewijzigd. Verder zijn er acht positieven in isolatie en 963 niet positieven in quarantaine.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina