Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Roww, ENVR en Seba brengen 'Switi Sranan' uit

Roww, ENVR en Seba brengen 'Switi Sranan' uit

25/11/2020 12:59 - Van onze redactie

Roww, ENVR en Seba brengen 'Switi Sranan' uit

 

PARAMARIBO - Met 'Switi Sranan' vieren Rowin 'Roww' Premcharan, Enver 'ENVR' Panka en Sebastian 'Seba' Abionie de 45-jarige onafhankelijkheid van Suriname muzikaal. Bij de totstandkoming van dit nummer speelde vooral de gedachte dat er maatschappelijk gebied steeds minder eenheid lijkt te zijn. "Met dit lied wordt geprobeerd ervoor te zorgen dat er eenheid komt; dat we allemaal één zijn en samen vooruit moeten" vertelt Premcharan.

De samenwerking tussen hem, ENVR en Seba is totstandgekomen door Tariq Sadal van TS Music, die samen met Mitchell Vroom van QLOCSOUND de productie voor zijn rekening heeft genomen. Hij legde het contact met Panka en Roberto Banel. Volgens Roww was het duo "erg enthousiast" over het nummer. Om het muzikale werk te completeren werd Abionie erbij gehaald. Hij heeft een couplet geschreven. 'Switi Sranan' is - met bijbehorende videoclip - vanaf vrijdag te beluisteren en te bekijken op onder meer YouTube.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina