Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Adhin pleit voor stopzetting polarisatie

Adhin pleit voor stopzetting polarisatie

25/11/2020 11:41 - Ivan Cairo

Ex-vp Ashwin Adhin noemde Srefidensi hét moment voor eenieder om hard te werken aan de ontwikkeling van Suriname.

Ex-vp Ashwin Adhin noemde Srefidensi hét moment voor eenieder om hard te werken aan de ontwikkeling van Suriname. Foto: Irvin Ngariman  

PARAMARIBO - De dinsdag uit de politiecel vrijgelaten parlementariër en ex-vicepresident Ashwin Adhin heeft woensdag de Surinaamse samenleving ter gelegenheid van de onafhankelijkheidsviering opgeroepen de rechtsstaat te verdedigen. Tijdens de buitengewone openbare vergadering van De Nationale Assemblee zei hij dat het triest is te moeten constateren dat polarisatie weer de kop opsteekt in Suriname. Deze tendens moet worden gestopt, aldus de politicus.

Adhin voerde tot verrassing van assembleevoorzitter Marinus Bee het woord, in plaats van NDP-fractieleider Rabin Parmessar die door hem was aangekondigd als spreker. De NDP-vertegenwoordiger merkte verder op dat ondanks de talrijke uitdagingen het streven moet zijn om elkaar met eer en respect te behandelen.

De NDP staat nog altijd achter de slogan 'geloof in eigen kunnen', aldus Adhin. Hij riep op tot diversificatie van de economie en verbreding van de verdienbasis van het land. De onafhankelijkheidsviering is volgens de politicus hét moment om met zijn allen hard te werken aan de ontwikkeling van het land.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina