Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Zes coronabesmettingen in drie districten

Zes coronabesmettingen in drie districten

21/11/2020 20:28 - Van onze redactie

Zes coronabesmettingen in drie districten

 

PARAMARIBO - Drie burgers in hoofdstad Paramaribo, twee in Marowijne en één in Wanica zijn in de afgelopen 24 uur positief getest op het nieuwe coronavirus. De overige 123 personen bleken niet te zijn besmet. Suriname staat op 5.295 positieve gevallen, waaronder 22 active cases.

In de afgelopen 24 uur zijn er twee personen hersteld van Covid-19, waardoor het aantal genezen mensen op 5.166 kwam. Het land telt 116 coronadoden, heeft dertien personen in ziekenhuizen en vier op de intensivecareafdeling. Verder zijn er vijf positieven in isolatie en 881 niet positieven in quarantaine.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina