Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Covid-19: 116de dode, 18 active cases

Covid-19: 116de dode, 18 active cases

17/11/2020 20:36 - Van onze redactie

Covid-19: 116de dode, 18 active cases

 

PARAMARIBO - Voor de tweede dag op rij is er een persoon in Suriname overleden aan het coronavirus. Dinsdagavond werd de 116de dode gemeld. Voor deze maand het vijfde sterfgeval gerelateerd aan Covid-19.

Bij de update van dinsdagavond is er een drastische afname van active cases. Na haast de hele maand in de dertig te zijn geweest, staat het totaal actieve gevallen op achttien. Op 2 november (19) waren de active cases voor het laatst onder de twintig.

In de afgelopen 24 uur zijn er 146 personen getest op de besmettelijke en dodelijke longziekte van wie uiteindelijk 143 negatief en drie positief waren. Het gaat om twee burgers van Wanica en één van Paramaribo.

Suriname staat op 5.278 besmettingen. Er zijn 5.157 personen genezen, inclusief negen in het voorbij etmaal. In de ziekenhuizen liggen tien personen en op de intensivecareafdelingen vier man. Vier positieven zitten in isolatie en 767 niet positieven, een toename van 239, in quarantaine.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina