Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Covid-19: Niemand positief getest

Covid-19: Niemand positief getest

15/11/2020 20:28 - Van onze redactie

Covid-19: Niemand positief getest

Foto: www.acl.gov  

PARAMARIBO - Geen van de 35 personen van wie een swab is afgenomen, is positief getest op Covid-19. Althans, dat staat zondagavond op het dashboard op de officiële Covid-19-website van Suriname. Er werden daarnet nul nieuwe gevallen gemeld. Alle 35 burgers testten negatief. 23 juni was de laatste keer dat er nul positieven in een etmaal waren.

Het aantal active cases viel terug van 31 zaterdagavond naar dertig 24 uur later. Het dodental bleef voor de derde opeenvolgende dag stationair op 114. Er werd één persoon opgenomen in het ziekenhuis waardoor er nu veertien liggen. Het aantal patiënten op de intensivecareafdeling bleef hetzelfde: 5.

Doordat vijf mensen in de afgelopen 24 uur Covid-19-vrij werden verklaard, steeg het aantal genezen personen naar 5.148. Er zijn elf positieven in isolatie (twee minder dan zaterdag) en 859 niet positieven in quarantaine, identiek als een etmaal eerder.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina