Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Covid-19: Twaalf genezen verklaard

Covid-19: Twaalf genezen verklaard

14/11/2020 20:21 - Van onze redactie

Covid-19: Twaalf genezen verklaard

 

PARAMARIBO - In het afgelopen etmaal zijn twaalf personen die besmet waren met Covid-19 genezen verklaard. Het totaal steeg daardoor naar 5.143. Het aantal Covid-19-besmettingen van Suriname is zaterdag met zes toegenomen en staat op 5.274.

In de afgelopen 24 uur zijn er 104 personen getest: zes bleken besmet met het nieuwe coronavirus, 98 testten negatief. Het aantal active cases staat op 31. Het dodental (114) en niet positieven in quarantaine (859) bleven stationair.

Er zijn nog dertien personen in ziekenhuizen, één minder dan vrijdag. Op de Intensive Care Unit liggen vijf patiënten, één meer dan 24 uur terug. Het aantal positieven in isolatie is in het afgelopen etmaal van negentien naar dertien teruggelopen.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina