Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Zeven coronabesmettingen bijgekomen

Zeven coronabesmettingen bijgekomen

13/11/2020 20:29 - Van onze redactie

Zeven coronabesmettingen bijgekomen

Foto: GETTY IMAGES  

PARAMARIBO - In de afgelopen 24 uur is er van 96 personen een swab afgenomen: 89 testten negatief, de andere zeven - vijf in Paramaribo en twee overige - bleken besmet te zijn met het nieuwe coronavirus. Het aantal actieve gevallen is nu 37. Precies acht maanden na het eerste positieve geval, staat Suriname op een totaal van 5.268 besmettingen.

In het voorbije etmaal werden vijf personen genezen verklaard en werd dat totaal 5.131. Per vrijdagavond zijn er veertien personen in ziekenhuizen, vier patiënten op de intensivecareafdeling, negentien positieven in isolatie en 859 niet positieven in quarantaine.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina