Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • 114de coronadode in Suriname

114de coronadode in Suriname

12/11/2020 20:23 - Van onze redactie

114de coronadode in Suriname

 

PARAMARIBO - In Suriname is er een persoon overleden aan het nieuwe coronavirus. Op het dashboard op de officiële Covid-19-website werd het dodental donderdagavond bijgesteld naar 114. Voor deze maand de derde dode,

Het aantal personen in quarantaine is tussen woensdagavond en donderdagavond met 206 toegenomen. De stijging wordt toegeschreven aan voornamelijk mensen die terug keren uit Nederland.

Dinsdag werd bekendgemaakt dat "op zeer kort termijn" het luchtruim partieel wordt opengesteld. Het Outbreak Management Control Team gaf de garantie altijd de volksgezondheid te zullen beschermen en verzekerde "onder geen enkele voorwaarde" de huidige gunstige Covid-19-situatie uit handen te willen geven.

In het afgelopen etmaal kwamen er zeven nieuwe gevallen bij, waardoor de active cases op 35 staan en het totaal op 5.261. Er zijn 5.126 mensen genezen van Covid-19, inclusief acht in de voorbije 24 uur.

Momenteel liggen er twaalf personen in ziekenhuizen en vijf op de intensive care unit. Er zijn achttien positieven in isolatie en verder 813 niet positieven in quarantaine.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina