Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Vijftien maanden cel voor agressief gedrag

Vijftien maanden cel voor agressief gedrag

11/11/2020 05:05 - Van onze redactie

Vijftien maanden cel voor agressief gedrag

 

PARAMARIBO - Rechter Duncan Nanhoe heeft Delon F. dinsdag één jaar en drie maanden onvoorwaardelijke gevangenisstraf opgelegd voor zware mishandeling. Officier van justitie Rayshree Koendan had het dubbele - twee jaar en zes maanden - geëist. De veroordeelde moet nog ongeveer acht maanden in het gevang blijven.

Delon F. heeft in maart een man om onduidelijke reden ernstig gekapt met een houwer tijdens een ruzie. Advocaat Harold Belfor vroeg na de eis van de openbaar aanklager in zijn pleidooi om een lagere straf omdat zijn cliënt uit woede zou hebben gehandeld. Zelf betuigde Delon F. spijt aan de rechter. "Ik vraag u om mij een kans te geven. Het is de eerste keer dat zoiets me is overkomen." Hij beloofde ook dat wat hij gedaan heeft zich niet zal herhalen.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina