Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Ex-vicevoorzitter DNA Caprino Alendy overleden

Ex-vicevoorzitter DNA Caprino Alendy overleden

06/11/2020 23:00 - Van onze redactie

Ex-vicevoorzitter DNA Caprino Alendy overleden

 

PARAMARIBO - Caprino Alendy, voormalig vicevoorzitter van De Nationale Assemblee en ex-voorzitter van BEP, is vrijdagavond overleden. Dit bevestigen zowel BEP-voorzitter Ronny Asabina als ondervoorzitter Edgar Dikan. Alendy is in het ziekenhuis overleden na een kortstondig ziekbed.

In 1987 werd Alendy voorzitter van de partij Broederschap in Eenheid en Politiek, nadat hij een aantal jaren in het bestuur had gezeten. De politicus heeft jarenlang zijn krachten gegeven in het onderwijs, voor het laatst als directeur van Mulo Latour.

In 2005 werd Alendy gekozen als vicevoorzitter van De Nationale Assemblee. Op 29 september 2012 droeg hij de voorzittershamer bij BEP over aan Celsius Waterberg en stapte hij uit de actieve politiek. Kort daarna werd hij benoemd als erevoorzitter van de politieke organisatie.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina