Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Personeel Medische Zending staakt om uitgebleven loon

Personeel Medische Zending staakt om uitgebleven loon

03/11/2020 12:37 - Van onze redactie

Personeel Medische Zending staakt om uitgebleven loon

 

PARAMARIBO - Personeel van de Medische Zending (MZ), verenigd in de Medische Zending Werknemersorganisatie (MZWO), heeft dinsdag het werk neergelegd omdat de lonen en salarissen van oktober nog niet zijn overgemaakt. Voor spoedgevallen en de training van microscopisten heeft de bond dispensatie verleend.

In een schrijven aan de directie van de stichting Medische Zending Primary Health Care Suriname wordt aangegeven dat het personeel thuisbljft totdat de salarissen op hun rekeningen zijn gestort. De directie betreurt de werkonderbreking.

Op 30 oktober had ze de medewerkers namelijk meegedeeld dat het geld voor de salarissen nog niet was overgemaakt door het ministerie van Financiën en Planning. De directie gaat nu met het ministerie van Volksgezondheid na hoe dit probleem tot het verleden te laten behoren.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina