Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Covid-19: Active cases stijgen met twintig

Covid-19: Active cases stijgen met twintig

03/11/2020 20:46 - Van onze redactie

Covid-19: Active cases stijgen met twintig

 

PARAMARIBO - Het aantal active cases is dinsdagavond toegenomen met twintig. Nadat er maandagavond amper negentien waren, stonden er 24 uur verder 39 active cases op het dashboard op de officiële Covid-19-website van Suriname.

Vier personen in district Para, één in hoofdstad Paramaribo en één geval dat is geboekt als overige zijn de zes besmettingen die in het voorbije etmaal zijn geregistreerd. Er werd van 192 personen een swab afgenomen, van wie 186 het coronavirus niet bleken te hebben. Suriname staat overall op 5.218 besmettingen.

Het aantal personen dat is hersteld van Covid-19 nam met vijf toe en staat op 5.087. De cijfers van coronadoden (111), mensen in ziekenhuizen (20) en patiënten op de intensive care unit (4) bleven ongewijzigd. Het aantal burgers in quarantaine dat dinsdag nog 633 was, is nu 389, een afname van 244. Positieven in isolatie steeg lichtjes in 24 uur: van dertien naar vijftien.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina