Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Winst voor Kloof's Fuenlabrada

Winst voor Kloof's Fuenlabrada

01/11/2020 16:09 - Van onze redactie

Charlon Kloof, derde vanuit rechts, juicht mee met spelers en technische staf.

Charlon Kloof, derde vanuit rechts, juicht mee met spelers en technische staf. Foto: Twitter Urbas Fuenlabrada  

PARAMARIBO - Het bezoekende Urbas Fuenlabrada van de in Suriname geboren Charlon Kloof heeft zondag in de Spaanse basketbalcompetitie een ruime overwinning behaald op San Pablo Burgos. In Coliseum Burgos werd de eindstand 99-78.

In pas zijn tweede wedstrijd in dienst van Fuenlabrada speelde Kloof, die op 29 oktober werd ingelijfd, vijf minuten en 21 seconden. Hij miste zijn enige doelpoging (een three-pointer). De guard had verder één defensive rebound.

Voor Fuenlabrada was het de derde zege op rij, nadat de eerste vijf duels van het seizoen werden verloren. De ploeg, die zes spelers in dubbele cijfers had, bezet de veertiende plek. Volgende week zondag wacht het treffen tegen ongeslagen koploper Real Madrid.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina