Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Verdachte bekent moord Myrtle Bons

Verdachte bekent moord Myrtle Bons

01/11/2020 06:00 - Van onze redactie

Verdachte bekent moord Myrtle Bons

 

PARAMARIBO - De politie heeft de levensberovingszaak van de 32-jarige Myrtle Bons opgelost. Eén van de verdachten heeft zaterdag bekend dat hij de vrouw om het leven heeft gebracht. Haar lijk werd op 14 oktober aangetroffen in een onder water gelopen zandput in district Brokopondo.

Het motief van de daad ligt in de relationele sfeer. De dader had een buitenechtelijke relatie met de vrouw, meldt de voorlichtingsdienst van het Korps Politie Suriname. Op 18 oktober maakte de politie bekend dat het Regio Bijstandsteam Paramaribo een dag eerder de 46-jarige Romano K. had aangehouden. Hij was in verzekering gesteld, terwijl de afdeling Kapitale Delicten het onderzoek voortzette.

Op 15 oktober meldde de voorlichtingsdienst dat het lijk van Bons op 14 oktober in een onder water gelopen zandput in district Brokopondo was aangetroffen. Obductie had uitgewezen dat de vrouw door middel van geweld om het leven was gebracht. Enkele dagen daarvoor had een familielid aangifte van haar vermissing gedaan op het politiebureau Domburg.

Op 13 oktober liet de politie officieel een bericht van vermissing van Bons uitgaan. Daarin was opgenomen dat de vrouw, die ook wel 'Miertje' werd genoemd, op 5 oktober omstreeks acht uur 's morgens uit huis was vertrokken om haar kinderen van de lagere school af te schrijven.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina