Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Kloof aan de slag bij Fuenlabrada

Klooof aan de slag bij Fuenlabrada

31/10/2020 05:54

Klooof aan de slag bij Fuenlabrada

Foto: Liga Endesa  

PARAMARIBO - Charlon Kloof is terug in de Spaanse basketbalcompetitie. Volgens een bericht op het Twitteraccount van Liga Endesa, zoals de competitie bekendstaat, is hij voor een maand ingelijfd door Fuenlabrada met de optie tot het einde van het seizoen.

De in Suriname geboren basketballer heeft intussen zijn eerste wedstrijd erop zitten. Vrijdag had hij twee rebounds en één assist in 5:39 in de 93-84 zege op Joventut. Christian Eyenga (20), Melo Trimble (18), Obi Emegano (16), Leonardo Meindl en Marc García (elk 11) en Oliver Stević (10) scoorden in dubbele cijfers in Polideportivo Fernando Martin. Voor Fuenlabrada, veertiende op de ranglijst, was het pas de tweede winst met daartegenover vijf nederlagen. Volgende tegenstander is nummer zeven Burgos (4-2) tegen wie zondag wordt gespeeld.

Voor Kloof is het zijn derde periode in Liga Endesa. Hij debuteerde bij UCAM Murcia (2017/2018 en 2018/2019) en na een jaar in Turkije werd de guard op 9 september als 'injury replacement' binnengehaald door MoraBanc Andorra. Aanvankelijk voor de duur van twee maanden, maar de club maakte gebruik van de clausule om hem na een maand te laten gaan. MoraBanc Andorra (3-4) staat een plaats hoger dan Kloof's nieuwe club.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina