Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • SLM via Guyana naar Miami

SLM via Guyana naar Miami

28/10/2020 16:18 - Van onze redactie

SLM via Guyana naar Miami

 

PARAMARIBO - De Surinaamse Luchtvaartmaatschappij (SLM) zal op 31 oktober weer via Guyana vliegen naar Miami in de Verenigde Staten. Het gaat om commerciële vluchten, die op de dinsdag en zaterdag zullen worden uitgevoerd.

In het persbericht van de afdeling Corporate Communications wordt aangegeven dat de luchthavens van Guyana op 12 oktober weer zijn opengesteld voor vliegverkeer. Diverse airlines hebben direct de draad opgepakt en vanaf 31 oktober zal ook de SLM commerciële vluchten opstarten van en naar de Cheddi Jagan International Airport. De Covid-19-protocollen van Guyana en de Verenigde Staten zijn na te lezen op www.flyslm.com/nl/covid-19-travel-requirements-2/.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina