Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Beademingsapparaten voor ziekenhuizen

Beademingsapparaten voor ziekenhuizen

28/10/2020 20:02 - Van onze redactie

De directeuren van de ziekenhuizen, minister Amar Ramadhin en de general manager van DP World woensdag bij de overhandiging van de beademingsapparaten.

De directeuren van de ziekenhuizen, minister Amar Ramadhin en de general manager van DP World woensdag bij de overhandiging van de beademingsapparaten. Foto: DP World  

PARAMARIBO - Het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, het Regionaal Ziekenhuis Wanica, het Sint Vincentius Ziekenhuis, het ’s Lands Hospitaal en het Diakonessenhuis hebben woensdag beademingsapparaten ontvangen. De schenking komt van DP World Paramaribo, die hiermee hoopt de druk op de ziekenhuisinstellingen enigszins te verlichten en Covid-19-patiënten met ademnood te helpen.

Het beademingsapparatuur heeft een waarde van zestigduizend US dollar. DP World Paramaribo laat weten dat moedermaatschappij DP World, gevestigd in Dubai, als onderdeel van haar Sustainability-beleid (Corporate Social Responsibility) via haar businessunits honderd beademingsapparaten wereldwijd heeft gedoneerd.

Bij de overhandiging op het ministerie van Volksgezondheid waren woensdag ook aanwezig general manager Mervel Kotzebue-Fleur van DP World Paramaribo en minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid. DP World Paramaribo heeft eerder bijgedragen in de strijd tegen het coronavirus door spullen te doneren aan het Nationaal Coördinatiecentrum voor Rampenbeheersing (NCCR) en het Sint Vincentius Ziekenhuis.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina