Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Elf nieuwe coronabesmettingen

Elf nieuwe coronabesmettingen

24/10/2020 21:58 - Van onze redactie

Elf nieuwe coronabesmettingen

 

PARAMARIBO - In de afgelopen 24 uur zijn er elf nieuwe Covid-19-besmettingen geregistreerd nadat er van 296 personen een swab werd genomen. De positieve gevallen zijn in Wanica (5) en Paramaribo (3). De resterende drie zijn ondergebracht onder 'overige'.

Suriname telt nu 5.166 besmettingen, inclusief 41 active cases. In de afgelopen 24 uur werden zes mensen genezen verklaard, waardoor dat totaal op 5.016 kwam. Het sterftecijfer (109), het aantal personen in ziekenhuizen (23), isolatie (21) en quarantaine (365) bleven onveranderd. Op de intensive care unit kwam er één persoon bij: 7.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina