Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Voetganger overlijdt vijf dagen na aanrijding

Voetganger overlijdt vijf dagen na aanrijding

22/10/2020 16:51 - Van onze redactie

Voetganger overlijdt vijf dagen na aanrijding

 

PARAMARIBO - De 41-jarige Shengren Zaang is woensdag in het ziekenhuis overleden. De man was voetganger toen hij vrijdagochtend omstreeks kwart over acht aan de Cornelis Jongbawstraat werd aangereden door een personenauto.

Bij aankomst van de Verkeersunit van regio Paramaribo werd Zaang met zwaar lichamelijk letsels op het wegdek aangetroffen. Hij was niet aanspreekbaar en werd met een ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Het slachtoffer lag op de Intensive Care Unit, waar hij woensdag het leven liet.

Volgens de 33-jarige autobestuurder S.M. zag hij de voetganger plotseling op de rijweg, waardoor de aanrijding niet kon worden voorkomen. Zijn rijbewijs is ingevorderd door de politie en het dossier van deze aanrijding is voor verdere afhandeling opgestuurd naar het Openbaar Ministerie. Het ontzielde lichaam van de voetganger is voor obductie in beslag genomen.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina