Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Drop in Covid-19-cijfers

Drop in Covid-19-cijfers

19/10/2020 20:43 - Van onze redactie

Drop in Covid-19-cijfers

 

PARAMARIBO - In vergelijking met zondagavond zijn een aantal Covid-19-cijfers van Suriname afgenomen, in sommige gevallen meer dan in andere. Het aantal active cases staat per maandagavond op 66, nadat het de avond tevoren 78 was. Personen in quarantaine dropte van 540 naar 185 en positieve personen in isolatie van 52 naar 41.

In de afgelopen 24 uur zijn er drie nieuwe besmettingen geregistreerd: twee in Paramaribo en één in Sipaliwini. Van 101 personen is een swab afgenomen; 98 testten negatief. Maandag hebben leden van de NDP-fractie zich bij onder meer het BOG laten testen op Covid-19, nadat ze donderdag in het parlement hebben vergaderd met minister Kenneth Amoksi van Justitie en Politie en Abop/PL-parlementariër Miquella Soenar-Huur, die beiden besmet bleken te zijn.

Suriname telt 5.133 positieve gevallen. Het aantal personen dat is hersteld bedraagt 4.959, inclusief vijftien in de afgelopen 24 uur. Verder zijn er 23 personen met Covid-19 in ziekenhuizen en vijf op de intensivecareafdeling. Het dodental in het land bedraagt 109

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina