Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Scholen sluiten eerder vanwege 'bijzondere hitte'

Scholen sluiten eerder vanwege 'bijzondere hitte'

17/10/2020 20:33 - Van onze redactie

Scholen sluiten eerder vanwege 'bijzondere hitte'

 

PARAMARIBO - Vanaf dinsdag sluiten de scholen eerder. Dit staat op de Facebookpagina van het ministerie van Onderwijs en Cultuur. "Vanwege de bijzondere hitte zullen de basisscholen met ingang van dinsdag 20 oktober 2020 en met vrijdag 13 november 2020 om half twaalf sluiten", aldus de bekenmaking. Voor voj- en vos-scholen wordt de sluitingstijd twaalf uur.

In de bekendmaking van zaterdag, getekend door directeur Natasia Bennanon van Onderwijs, is ook meegenomen dat mond- en neuskap niet verplicht is voor kinderen van twaalf jaar en jonger. "De nieuwe wetenschappelijke inzichten van de gezondheidsautoriteiten in binnen en buitenland geven deze instructie", aldus Bennanon.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina