Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Covid-19: Paramaribo in dubbele cijfers

Covid-19: Paramaribo in dubbele cijfers

16/10/2020 20:25 - Van onze redactie

Covid-19: Paramaribo in dubbele cijfers

 

PARAMARIBO - Tien van de negentien nieuwe Covid-19-besmettingen die in de afgelopen 24 uur zijn gemeld, zitten in hoofdstad Paramaribo. Vrijdag werd bekend dat minister Gracia Emanuël van Regionale Ontwikkeling en Sport en Abop-parlementariër Miquella Soemar-Huur positief zijn getest. In het voorbije etmaal werden 307 mensen getest, van wie 288 negatief waren.

Los van Paramaribo (10) zijn de besmettingen in Saramacca (3), Para (2), Wanica, Nickerie en Sipaliwini (elk 1). Het laatste geval is ondergebracht onder overige. Volgens het dashboard telt Suriname 84 active cases op een totaal van 5.113.

In de afgelopen 24 uur zijn er dertien personen genezen en staat dat totaal op 4.921. Het dodental bleef 109. Verder zijn er 34 personen in ziekenhuizen, vier in de intensive care unit, 45 positieven in isolatie en 540 niet positieven in quarantaine.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina